Boostifai.com

Veel gestelde vragen

Wat is boostifai?

Boostifai is een online dienst waarmee je je website hoger laat scoren in google. Meer bezoekers op je site, betekent meer verkoop en tijd om echt aan je business te werken. Je hebt geen technische kennis nodig en je hoeft enkel een pixel (1 lijn code) in je website te plaatsen

Hoe werkt het?

Je start je installatie periode van 1 week via https://www.boostifai.com/get-started/ Na de opstart (betaling van 1 euro) krijg je een pixel toegestuurd die je op je website dient te plaatsen. Vervolgens krijg je toegang tot het dashboard waar je alle verbeteringen kunt zien. Na iedere maand krijg je een uitgebreid rapport met vooruitgang. Wij zien een sneeuwbaleffect dwz het rapport wordt iedere maand lijviger

Hoe snel zie ik resultaten?

Alhoewel SEO een lange termijn strategie is, gaat Boostifai vrij snel effectief zijn. De motor van boostifai sitebooster houdt rekening met alle factoren/facetten/regeltjes van Google.
We beginnen met het crawlen en boosten van je site vanaf het moment dat je de pixel toevoegt aan je website. Je zult binnen 1 tot 3 maanden goede organische SEO-resultaten zien, afhankelijk van de concurrentie en je backlinkprofiel.

Werkt het wel met mijn CMS of mijn website?

Ja, het werkt voor alle CMS systemen! Zelfs als je een CMS hebt waar het normaal gesproken moeilijk is om code aan te passen, kan Boostifai je site optimaliseren voor SEO. Zolang je onze eenregelige code snippet aan je site kunt toevoegen, zal Boostifai het een boost geven.

Hoe vaak wordt mijn website bijgewerkt?

Boostifai haalt automatisch je site opnieuw op en genereert elke dag nieuwe aanbevelingen. Als je de inhoud van je site verandert, kun je je aanbevelingen op elk moment vernieuwen in het dashboard.

Werkt Boostifai in het Nederlands en alle talen?

Ja! Boostifai ondersteunt alle menselijke talen.
Echter, op dit moment ondersteunen we GEEN domeinen met karakters uit niet-Romeinse alfabetten.
Dat betekent geen TLD's zoals .рф, .中国, .みんな en anderen.
Als je ondersteuning voor deze domeinen nodig hebt, stuur ons dan een bericht. Mogelijk voegen we ze in de toekomst toe.